Velden zijn niet correct ingevuld

Over Beregening Webwinkel

Bergeningwebwinkel is een onderdeel van Neutel Besproeiingsinstallaties, wij zijn al vele jaren actief in het aanleggen en onderhouden van beregeningsinstallaties. Hierbij is gebleken dat er veel mensen zijn die zelf een irrigatiesysteem willen aanleggen, wij kunnen dus een passend advies geven voor de keuze van de juiste materialen. Besteed u het aanleggen van uw beregeningsinstallatie liever uit? Neem dan contact met ons op.

Doe-het-zelf tuinberegening

Vanuit ons dagelijks contact met klanten waarbij we beregeningsinstallaties installeren merkten we dat er ook behoefte was aan een webshop voor de doe-het-zelver. U kunt er namelijk ook voor kiezen zelf de tuinberegening te installeren. Toen zijn we Beregening Webwinkel begonnen om u hierbij te helpen. Edwin heeft door zijn jarenlange ervaring met het aanleggen van besproeiingsinstallaties de inhoudelijke kennis om u te adviseren wat u nodig heeft. Zijn vrouw Ilona onderhoudt de webwinkel, verzorgt het klantcontact en zorgt dat u snel uw bestelling binnen krijgt.

Tuinberegening aan laten leggen

Het aanleggen van een goed werkende installatie is voor iedereen niet even makkelijk, hier komen veel zaken bij kijken zoals welk type sproeier wordt er gekozen, waar moet de sproeier worden geplaatst, welk formaat leiding moet er genomen worden en zo zijn er veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden.

U kunt er voor kiezen om het geheel compleet verzorgt aan te laten leggen door Neutel Besproeiingsinstallaties.
Dit bedrijf heeft jaren lange ervaring in het aanleggen en onderhouden van installaties zowel voor particulieren als voor bedrijven .
Ook is Neutel Besproeiingsinstallaties, gevestigd in Tiendeveen Drenthe, ISO 9001 en BRL 2100 gecertificeerd om bronboringen voor eigen watervoorzieningen te realiseren. Met onze compacte boorinstallatie kan op bijna ieder gewenste locatie geboord worden.

Brochure Neutel Besproeiingsinstallaties